+302610525001

Διαδικασία Αλλαγής - Επιστροφής

Πολιτική αλλαγών

Μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε, κατόπιν σας στέλνουμε το νέο είδος με ΕΛΤΑ κούριερ πόρτα πόρτα και όταν το παραλάβετε δίνετε στον κούριερ το είδος που θέλετε να επιστρέψετε. Για την αλλαγή επιβαρύνεστε μόνο την μία μεταφορά της αποστολής της αλλαγής σας με  χρέωση 4€. Την χρέωση επιστροφής της αλλαγής σας στην εταιρεία μας την καλύπτουμε εμείς.

   Παρακαλούμε οι αλλαγές των προϊόντων να γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα απο την παραλαβή (1-3 ημέρες) για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία αλλαγής στο περιθώριο των 15 ημερών που μας δίνεται. 

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Ο καταναλωτής διαθέτει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει από την εξ αποστάσεως σύμβαση χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός από το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών. Ο καταναλωτής επιστρέφει τα αγαθά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει και στη κατάσταση στην οποία παρέλαβε το προϊόν. Ακολούθως η Εταιρία θα επιστρέψει στον χρήστη/επισκέπτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί του μείον το κόστος μεταφοράς 4€ για την επιστροφή του δέματος στο κατάστημα μας, ενώ ο χρήστης/επισκέπτης θα είναι υποχρεωμένος όπως επιστρέψει αντιστοίχως το προϊόν. 

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ως ανωτέρω, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν κακοποιηθεί ή να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία τους. Επίσης για την ορθότερη εφαρμογή της διαδικασίας και την επαλήθευση της αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων, προτείνουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα να είναι συνοδευόμενα με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε προϊόντα που αναγράφεται στην περιγραφή ότι υπάρχει Εγγύηση Αντιπροσωπείας, τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να ελεγχθούν από την αντίστοιχη αντιπροσωπεία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από την αντιπροσωπεία ότι το επιστρεφόμενο προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, τότε δεν είναι δυνατή η εφαρμογή της διαδικασίας της υπαναχώρησης.


Προσοχή

Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα αφαιρεθούν  4€ συνολικά από την καθαρή αξία των προϊόντων που επιστρέφετε για προιόντα έως και 3 κιλά.

(χωρίς να υπολογίζονται τα μεταφορικά που πλήρωσε ο πελάτης κατά την παραγγελία.)

 Για βαριά και ογκώδη προιόντα η επιβάρυνση είναι διαφορετική. 

Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα) (καλέστε στο 11120).

ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές  με απλό ταχυδρομείο ή με οποιαδήποτε άλλη Courier.

Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα μεταφορικών (μείον το κόστος μεταφοράς 4€ για την επιστροφή του δέματος στην εταιρεία μας με Ελτά Κούριερ).

Επιστροφή χρημάτων επίσης ΔΕΝ γίνεται και για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει με έκπτωση.

Επιστροφή χρημάτων επίσης ΔΕΝ γίνεται σε προϊόντα που προέρχονται από αλλαγή που κάνατε,  με προϊόντα που αγοράστηκαν με έκπτωση.Εύθραυστα Προϊόντα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν παραλαμβάνετε το δέμα σας από την ελτά κούριερ ή το ταχυδρομείο και έχει πάνω κολλημένη αυτοκόλλητη ταινία "ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ"  ή σημείωμα "ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ", θα πρέπει να ανοίγετε το δέμα σας μπροστά στο κούριερ για να ελέγχετε το δέμα σας εάν είναι εντάξει.

Εάν διαπιστώσετε ανοίγοντας το δέμα σας μπροστά στον κούριερ ότι το αντικείμενο είναι σπασμένο μας ενημερώνετε άμεσα στο 2610525001 για να δηλώσετε την ζημιά και να γίνει αντικατάσταση εφόσον και όταν εγκριθεί η διαδικασία αποζημίωσης απο την Ελτά Κούριερ σε εμάς.